4.03.2012 г., 23:54 ч.

Край 

  Поезия » Любовна
658 0 1

 

  

  Плаках, блъсках, крещях...

  Освободих се...

  Всичко свърши!

  И какво от това, че съм сама сега?!

  Не страдам...

  Животът е един миг, аз изживях своя...

  Не съжалявам...

  Не бягам...

  Не отричам...

  Сега мога да полетя, не се нуждая от крилете ти!

  Мога да обичам отново...

  Мога да се усмихвам...

   Не се страхувам...

   Силна съм.

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И с някоя друга рима щеше да стане по-красив стиха ти.Но от моя гледна точка ми харесва!Продължавай да твориш!
Предложения
: ??:??