31.10.2012 г., 10:55 ч.

Красавицата и звярът 

  Поезия » Любовна
800 0 1

Болката не стихва, а навън вали.

Тъгувам аз по отминалите дни.

Искам да забравя,

ала не зная как да го направя.

 

Част от мен си ти,

беше и ще бъдеш.

Кажи ми как да изтрия сълзите,

дето по лицето ми се стичат.

 

Ти знаеш, но аз също вече зная.

Не си ми нужен,

сама обичам да се справям.

 

Искаш ме до себе си.

Твърде късно стана.

В нашата приказка, накрая, красавицата се оказа звярът.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??