Целувките ти вляли са ми животворна сила,
усмихната да се прибирам у дома!
Знам, докато теб те има,
щастлива ще е моята душа!
От устните ти влюбени успокоена,
сияя и излъчвам топлина!
Знам, докато теб те има,
ще бъда най-щастливата жена!
© МИСИЯ Всички права запазени