Oct 15, 2008, 10:52 AM

Красива 

  Poetry » Love
467 0 3

  Целувките ти вляли са ми животворна сила,

  усмихната да се прибирам у дома!

 Знам, докато теб те има,

  щастлива ще е моята душа!

 От устните ти влюбени успокоена,

  сияя и излъчвам топлина!

 Знам, докато теб те има,

  ще бъда най-щастливата жена!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??