17.09.2010 г., 20:11 ч.

Красива си 

  Поезия » Любовна
8958 4 11


Красива си

 

Красива си... във мислите те виждам
запомнил съм любимите черти
на времето понякога завиждам
че те докосва само... и не го боли

Красива си... дъхът ти ме омайва
отново вдишвам силната ти страст
в очите ти са чувствата издайни
които ме пленяват с нежна власт

Красива си... и лятото го казва
дъждът усмихнат спира да вали
а вятърът притихнал ми показва
къде да търся... твоите сълзи

Красива си... с душата ти говоря
усещам полъха на галещия глас
а шепотът му... рана пак отваря
която дълго ще лекувам аз...



© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??