23.12.2005 г., 20:07 ч.

КРАСОТА 

  Поезия
641 0 2


И ще прегърне времето душата ми.
Ще бъде като в детски сън.
През всички граници ще мина неочаквано,
прекрачила през собственото Аз.
Ще бъда като приказка нечувана -
по-истинска и искрена, по-мъдра, по-добра!
Като сълза отронена от радостни очи.
Лъч слънчев, скрил се във усмивка търсеща,
събудена на моето лице.
От аромата на отминалото време
ще пия сок и светлина
Тогава може би единствено ще кажа
създадох свои олтар в сърцето си -
пред него свеждам молещо глава ,
светиня тъжна, недокосната -
наречена със име КРАСОТА.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И от мен! "...Като сълза отронена от радостни очи..." Много въздействащо!Браво
  • Браво!Много е хубаво 6-ца от мен
Предложения
: ??:??