20.05.2011 г., 8:24 ч.

Краткостишия - ІІ 

  Поезия » Друга
463 0 3
Вдовица.
Шие лигавници
за...мъже.


Целувка.
Бисерна перла
в мида.


... Любовта ми
ми изневерява
със съпругата си.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??