May 20, 2011, 8:24 AM

Краткостишия - ІІ 

  Poetry » Other
502 0 3
Вдовица.
Шие лигавници
за...мъже.


Целувка.
Бисерна перла
в мида.


... Любовта ми
ми изневерява
със съпругата си.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??