9.07.2011 г., 11:41 ч.

Краткостишия - VІІ 

  Поезия » Друга
478 0 2
Дете.
Цафара от шарени
звуци.

На нощта
бялата прелест ме гали -
ухажване.

Смъртта.
Фльорца, която играе
по свирката на Дявола.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??