10.01.2017 г., 7:45 ч.

Кратък спомен 

  Поезия » Любовна
756 0 5

Кратък спомен

 

Пак съм там

във тишината,

лист отронен

в самотата,

нежен полъх

на липа...

Ти ухаеше така...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??