Jan 10, 2017, 7:45 AM

Кратък спомен 

  Poetry » Love
757 0 5

Кратък спомен

 

Пак съм там

във тишината,

лист отронен

в самотата,

нежен полъх

на липа...

Ти ухаеше така...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??