30.11.2017 г., 16:25 ч.

Края на всичко 

  Поезия
205 1 3


Откраднаха ми пътеката към доброто,
откраднаха я, и вече я няма.
Приемам ли, не ли, не зная,
но ходя по восъчна яма.
Над нея се движи звездичка,
и чака горене и сълзи.
Но някой из корен изтръгна
фитилчето и уби ме.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??