31.03.2006 г., 10:13 ч.

Краят идва... 

  Поезия
683 0 1
Думите остри нараняват
сърцето неопитно и незнаещо.
Грубо раздират те плътта
и хиляди парченца се разпиляват.
Топлината е вече неспособна
да събере останките от
нехайно разпокъсаното сърце.
И мрак настъпва,
и болката усилва се,
и дъхът не стига,
и сълзите давят вик спотаен,
и само стон на неиздържима болка
разцепва неудобната тишина.
И... краят идва!...
Болката за винаги спира!
Сърцето с последни сили тупти,
стон последен вест навява -
душата е в Рая,
а Ада безпомощно продължава да крещи
по сърцето безвъзратно изгубено!...

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно,но хубаво казано!!!
Предложения
: ??:??