Колко бързо си отиде лятото!
Искам още боса да потичам
по ливади дъхави.
Още ми се носят рокли шарени.
Искам още да усещам
мириса на лято
и на мащерка.
Искам пак да полетя високо
със крило на лястовиче ято.
Колко бързо си отиде лятото!
Няма го в небето
крясъка на ято.
Мащерката прецъфтя отдавна.
Днес не ми се ходи никъде.
Ще остана да погледам листопада...
© Ваня Всички права запазени
Честит имен ден!
И нека в Душата ти винаги да е слънчево!!!