17.05.2017 г., 19:24 ч.

Кредо 

  Поезия » Философска
338 3 11

                На земята здраво стъпвам,

                живота си държа в ръце.

                От думите си не отстъпвам

                и дишам, страдам от сърце.

 

                Домът е мойта крепост,

                семейството е моят храм.

                Боря се с лъжа, превзетост,

                за правдата въставам сам.

 

                Родината безкрай обичам,

                небето родно и полята.

                Пред памет свята се заричам

                народ да браня и страната.

 

                Награда, почести не търся

                за земния си път вървян.

                Щом пепел стана, ще поръся

                любимия ми стар Балкан.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??