8.12.2008 г., 6:50 ч.

Кристалчета 

  Поезия » Друга
759 0 27


Плъзгат се

кристалчета искрящи,
след себе си оставят
тънички следи...
Стичат се
като коприна тежки -
хладни,
несбъднати мечти.




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??