Вглеждам се в себе си
и кристално чиста сълза
се отрони, за живота
и житейския път, осеян
с толкова много въпроси...
Протягам ръка за да
уловя мига...
Аз, живея тук и сега –
а душата ми...
изпълва се с обич!
Обичам този свят!
Ах, само как го обичам!
Как кристално блести,
събран в тази моя сълза...
Този стих се роди –
в безсънната нощ...
а мисълта ми се лута
все още между –
толкова много въпроси!
Вглеждам се в себе си –
и докосвам с обич душата си...
Този свят е създаден за нас –
и нека с две ръце го прегърнем
и да го опазим обичан и бял...
Вижте събира се само
в една кристално
чиста сълза...!
© Катя Всички права запазени
хубавите пожелания. Бъди благословен!
Книгата е плод на нестихващите желание и надежда
за визиране в доброто, любовта и правдата.
И блестят в утринта неродените дни,
и ни мамят магически по тях да преминем,
вече знам, че този свят е безумно красив,
когато с обич, докоснеш душата си!