28.08.2010 г., 14:58 ч.

Крива себичност 

  Поезия » Друга
963 0 8

Аз не умирам в огньове,

само изгарям частично.

Нямам и нужда от помощ,

крива е мойта себичност.

 

Алтер ли бе, его ли беше?

Няма кого да попитам.

Денем летят гласове,

нощем съня ми подритват.

 

Топлите устни на мрака

твърде са смъртни, уви...

Време измислено бяга,

казват "Мига улови"...

 

Аз не надбягвам тъгата си,

само поспирам при нея.

Хвърляме малко отпадъци,

после на чисто живеем.

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??