17.07.2024 г., 4:16 ч.

Кротък спомен 

  Поезия » Любовна
82 0 0

Помолят ли ме да те опиша - няма да успея.

Едни трапчинки само помня и как за тях милея.

 

Не мога и да разкажа вечер за какво мечтаеш.

Кътам разпиляни мисли от наши хиляди места.

 

Моите любими твои думи можех да предвиждам

Дразнех се, че галили са ти устата и завиждах

 

Споменът за теб е кротък, кратък, но и вечен

Сякаш, мое Вятърче, на тебе съм обречен.



                                                          на Поли

 

© Валентин Стайков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??