6.09.2018 г., 23:53 ч.

Кръв 

  Поезия » Гражданска
457 0 0

КРЪВ

 

Капчица по капчица живот,
ще дадеш ли днес,
за да живее някой утре?
Ще дариш ли кръв, от своето сърце,
ще станеш ли герой , за някой утре?

 

 

Капчица по капчица живот,
безвъзмездно тъй, на някой да помогнеш,
защото в този прост живот, 
не всичко е пари, а обич...

 

Дарете кръв!
Кръвта е благодарност!
Защото утре някой друг,
във твоите очи ще срещне,
герой от кръв, от плът и кръв!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??