15.11.2022 г., 10:35 ч.

Куче 

  Поезия » Хумористична
203 0 1

Вчера каза мойто внуче:

"Искам да си имам куче!

Ти нали си дядо мил

и парички си спестил?

 

Да водя, искам, на разходка

куче с пъргава походка,

да не хапе, да не лае,

само с мен да си играе!"

 

Ама, че съм късметлия!

Но, нали съм арабия-

ще потърся куче, дето

ще зарадва в миг детето.

 

Само имам си дилема-

не пари отде ще взема,

а как да избера порода

на внучето да е в угода?

 

Питах своите приятели

за пес с тези показатели.

Всеки си глава поклаща-

вика ми:"Недей се хваща!"

 

Я кажете, мили хора,

на мен какъв да е подбора?

Май преброени са ми дните,

пишете, за да ме спасите!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ох, помня и аз как съм се дрънкала... Няма спасение.
Предложения
: ??:??