21.09.2021 г., 10:37 ч.

Курабийки 

  Поезия » За деца, Друга
887 2 10

Днес от рано, рано заранта,

работа кипи усърдна на масата.

Охка, пъшка Миша пакости твори

с брашънце тя лакомства майстори.

Слага захар, канела и яйчице,

ето има си вече готово сърчице,

ето ги зайчето и голямото мече...

После в тавата тя ще ги опече

и стана вече нейния сладкиш.

Ех, че курабийки, вкусни има виж!

Мишето вече ни се чуди, ни се мае,

че ще стане сладкар от нея тя си знае,

като порасне вече много, много голяма

ще е неотлъчно отмяната на мама!

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любимите детски лакомства »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??