19.02.2009 г., 7:36 ч.

Къде и кой 

  Поезия » Друга
782 0 13

Къде ме викаш, тишина?
Къде ме пъдиш, песен?
Къде остана ти, Земя?
А ти, Небе, къде си?

Като да чувам гласове?
Като да виждам слънце?
Като да съм едно дете,
събудено от сън тих.

Във светове от страхове
и истини измамни.

Но кой бе Тоя, който ме
благослови в съня ми?

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??