Нощ и звезди безброй.
Море и пясък златен.
Луната нежно се усмихва,
а самотен облак от нейде долита.
Аз стоя на този бряг и чакам теб.
Но теб те няма.
Къде си?
Аз не зная.
И мислиш ли ти за мене
в този късен час?
Сама стоя на този бряг
и само вълните са мой другар.
Море самотно и вълни пенливи,
препускащи в нощта.
А теб те няма.
Къде си ти?
© Дени Всички права запазени