10.02.2019 г., 18:52 ч.

Къде си 

  Поезия » Любовна
387 0 2
 Къде си ?

 

Вървя към хълма на живота
разперила ръце ще хвръкна
падам и ставам и пак вървя
Да се моля не се научих
Къде си любов моя, спря ли в тишината?
Всеки път препъвам се в любовта
Силно ли обичам или момчето не избрах
или мъжете се боят от силната любов.
Но аз ще вървя и до нея ще достигна
с ветровете и луната ще танцувам,
ще танцувам стигнала до любовта,
ще пиша и ще пея за всичко твое,
защото моята любов е за тебе и мен
и останала без дъх и сълзи ще те обичам.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??