13.01.2010 г., 20:01 ч.

Къде си и какво си 

  Поезия » Друга
504 0 2

КЪДЕ СИ И КАКВО СИ

 

Без тебе, самота, до тебе, самота.

Чувство за вина, Несбъднати мечти.

Пътеката, осеяна с цветя.

В небето светлина звучи.

 

Арфа от дъга,

Музика от слънце

и от дъжд,

в ласката на вятъра.

Къде си ти, къде си ти,

какво си,

аз не знам.

 

Копнея те,

жадувам те,

изстрадвам те,

и пак не знам къде си и какво си

ти.

Знам само,

че душата ми смути

и ме напълни със въпроси.

 

Мечта ли си,

любов ли си,

безкрай ли си…

В една прегръдка те събирам

и те губя.

Що за тайна си

ти, що за чудо?

.

Копнея те,  Постигай ме,  показвай ми

път към необята.

Не знам къде си и какво си,

знам, че трябваш ми,

за да постигна себе си

и свойто щастие...

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??