26.12.2007 г., 9:20 ч.

Къде съм 

  Поезия » Философска
570 0 22
В края на годината си мисля за началото...
През нощта съм будна с любовта.
Бих я оставила само в тялото
или в красотата на стиха...
Избирам и мисля за второто.
Рисувам я чрез мъжката любов.
Домът е там, където е сърцето.
Мечтая я само, само в тоз живот!
... Един ден разбираме къде да бъдем
и колко сме се лутали, лутали в нощта!
Като странстваща буря в тъмното...
И как сме тъмнили,  тъмнили
                                      свойте небеса...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??