21.12.2019 г., 9:16 ч.

Къде съм тръгнал 

  Поезия » Друга
285 1 2

Изопна се пътят,

гората край мен се сниши.

Къде ли съм тръгнал,

защо ли оставям следи?

 

Разклати се пътят,

гората край мен зашумя.

Защо ли се лутам,

кога ли, кога ли ще спра?

 

Изгуби се пътят,

гората проточи снага.

Къде ли съм тръгнал,

защо ли, защо ли вървя?

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??