7.11.2018 г., 8:40 ч.

Кълн е 

  Поезия » Друга
520 0 1

Болката не е разплата,

нито наказание от Твореца.

Болката е стара карма,

a не съдба...

Тя се заплаща - къс по къс -

с кървящите парченца

от душа.

 

Болката е урок – дълбок.

Болката е мъдрост -

опит горчив - разбиващ

и сърцата.

Пътят на душата не е лек...

Но пътят е възможност!

 

Не осъждам своето страдание!

То е кълн в чернозема,

където бурно се разлиства

и болката пречиства.

 

07.11.2018

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??