Болката не е разплата,
нито наказание от Твореца.
Болката е стара карма,
a не съдба...
Тя се заплаща - къс по къс -
с кървящите парченца
от душа.
Болката е урок – дълбок.
Болката е мъдрост -
опит горчив - разбиващ
и сърцата.
Пътят на душата не е лек...
Но пътят е възможност!
Не осъждам своето страдание!
То е кълн в чернозема,
където бурно се разлиства
и болката пречиства.
07.11.2018