9.12.2018 г., 21:24 ч.

Към Бог извикай 

  Поезия » Друга
202 0 0

От болка къса ли ти се душата?
От мъка иска ти се да умреш
и таз болка, толкоз не позната,
че вече ти се иска да се предадеш.

 

И болката изпълва ти сърцето.
Душата ти се къса от тъга.
Сълзите ти се стичат по лицето.
Вървиш ли ти като в мъгла?

 

Мислиш ли, че няма край
и никой да ти помогне не може?
Но има разрешение, ти знай,
извикай само силно... Боже!

 

Недей на дявола да се оставяш.
Той иска да съсипе твоя ден!
Това цели - да се предаваш
и да бъдеш вечно в плен.

 

Погледни нагоре към небето,
там има кой да те защити.
Ще изтрие той сълзите от лицето.
Към Бог извикай силно ти!

 

На врага не се оставай.
Буден стой, недей да спиш!
Никога не се предавай!
Вярвам, че ще победиш!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??