30.11.2012 г., 22:40 ч.

Към бъдещите космонавти 

  Поезия » Хумористична
673 0 2

Правилната дефекация

изисква 

                    гравитация.

В орбита, използвай

                вакуумизация.

Иначе настава

голяма 

                  размазвация.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??