9.09.2008 г., 21:27 ч.

Към изгрева... опустошена тичам 

  Поезия
556 0 19

 

 

Съжалявам,

 

че не съм това,

 

за което мечтаеш...

 

Все тичам

 

към изгрева в погледа,

 

а ти с пепел ме изравняваш...

 

Пак забравям,

 

но ми напомня прясна рана:

 

слънце е трудно да обичаш...

 

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??