29.09.2019 г., 7:41 ч.

Кървяща рана 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Друга
826 1 0

Кръв тече

в плата попива.

Кръв сърце,

болката не спира.

 

Защо на мен се падна

да страдам и умирам?

 

Гори любов

и тялото потръпва.

Гори пожар, 

но вече гасне.

 

Защо на мен се падна

да плача над кървяща рана?

© Н. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??