21.08.2018 г., 19:11 ч.

Късният сняг 

  Поезия » Бели стихове
500 0 5

Беше март. Заваля ме късният сняг.

Беше март, а бях се разлистил.

Цветовете ми бели отнесе

и запрати в лепкава кал.

 

В ранна пролет, в бяло разцъфнал

с цветове от бяла надежда.

Търсех вятъра топъл и южен,

а намерих мартенска кал.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??