10.09.2009 г., 11:42 ч.

Късно е 

  Поезия » Бели стихове
646 0 3

На възел завързах очите си

теб да не виждам.

И маска на сърцето си сложих

за теб да не мисля.

А е толкоз студено във мене.

Зима е...

Пропуснаха се два-три сезона.

И ледено вятърът целува ме скришом.

Защо ме попита,

не съм те забравила.

Дълбоко под снега те зарових.

И чакаш възкръсване

от тънките пръсти на съмване

да те открия.

Късно е за тази лудост босонога.

Очите ми от чакане ще ослепеят.

Късно е.

Не бива...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??