16.05.2009 г., 19:11 ч.

Късно е... 

  Поезия » Любовна
911 0 21

Тази нощ те сънувах.

Под изгряла дъга.

В ръцете си носеше

букетче от синева.

Във очите ти грееха

недоспали слънца.

Уморени от дългото лутане,

две думички пареха

по твоите уста…

Късно е да ме разлюбиш,

рано е да спреш –

под дъга си преминал,

за да стигнеш

до мен.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??