20.02.2007 г., 6:36 ч.

Лабиринт 

  Поезия
645 0 9

побягнах от кръста

към своето минало бяло

когато се върнах

разбрах че съм пак във началото

огледах се мъдър

пред мене оказа се също

едничкия път

отвеждащ ме право на кръста

разплаках се Нещо

изтръгна сълзи от очите

пред мене зловещо

личаха от кръста следите

но как да поема

по пътя вече белязан

щом той ме отвежда

към моето бягство

в началото искам да свърша

щом вече си зная

пътят към кръста

е пътят към края

на мойто начало

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??