8.10.2008 г., 22:10 ч.

Лабиринт от спомени 

  Поезия » Любовна
681 0 2

 

Да можех да забравя, че те срещнах!

Че в кошмар превърна любовта!

Знам, че мисълта за теб е грешка!

Но те чакам... потънала в самота!

 

Да можех от сърцето си да те прогоня...

и всичките красиви ласки да забравя!

И всеки спомен, всеки порив да изгоня...

в страшната си мъка да удавя!

 

Ти превърна очите ми в река,

а сърцето ми потъна в мрак!

Душата ми на хиляди парченца разпиля,

а тя ще остане завинаги така!

 

А сълзите бавно стават океан!

Парченцата превръщат се в кристали,

а любовта - в спомен изгорял!

Животът ми дали ще бъде същият... едва ли!

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Да можех от сърцето си да те прогоня...

    и всичките красиви ласки да забравя!" Ех,да можеше,наистина щеше да е хубаво...

  • Хубав стих!Поздрави!
Предложения
: ??:??