14.07.2011 г., 16:14 ч.

Лавандулови поля 

  Поезия » Друга
624 0 4

 

http://vbox7.com/play:2d8bf63c

 

Лавандулови поля -

виолетова безбрежност...

Във сърцето ми преля 

лавандуловата нежност.


Кротък, ласкав и смирен

ароматът се разлива...

Странно чувство пали в мен -

радост, че съм още жива.


Лавандулово-смутен 

порив във кръвта ми тича.

Ти така мисли за мен:

Лавандулово  момиче!

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??