21.04.2019 г., 21:38 ч.

Лазарица 

  Поезия » Друга
180 0 2

Стáни, стáни рано, сине!

Ти врата си отвори!

Днес е празник, мили сине!

Лазарки са тук дошли!

 

Пред врата ти песен пеят,

с носии пременени!

Даже  славейте немеят!

Тъй са цветни, натъкмени!

 

Стáни, стáни, сине!

Лазарки си посрещни!

Виж ги, мили сине!

Господ хубост им дари!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??