7.08.2008 г., 11:16 ч.

Лебедова песен 

  Поезия » Любовна
1250 0 15

Душата ми - извита лебедова песен -
танцува своето танго.
Хвани ме здраво. Понеси ме -
за сетен път да сме едно.

Не съм за теб. Не си за мен...
Кажи го на съдбата своя,
на моята не и е лесно -
тя вече спря и да се моли.

Ако така било е писано,
ако ще ме боли до гроб -
убивай ме красиво и обичай ме...
във следващия ми живот.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??