Aug 7, 2008, 11:16 AM

Лебедова песен 

  Poetry » Love
1257 0 15

Душата ми - извита лебедова песен -
танцува своето танго.
Хвани ме здраво. Понеси ме -
за сетен път да сме едно.

Не съм за теб. Не си за мен...
Кажи го на съдбата своя,
на моята не и е лесно -
тя вече спря и да се моли.

Ако така било е писано,
ако ще ме боли до гроб -
убивай ме красиво и обичай ме...
във следващия ми живот.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??