24.09.2015 г., 17:46 ч.

Лед 

  Поезия » Любовна
333 0 0

Болно ми е,
липста ме разболява.
Дори не е липса може би,
а просто краткото отсъствие.
Не ми е нужно да знам че е близо,
усещам неговото присъствие.
И далечината усещам,
всичко в мен се свива.
Трудно ми е даже да дишам,
близостта в безкрайността се разлива.
Искам пак да усетя допира,
макар да е само с поглед.
Да ме изгори за секунди
и да ме лекува отново като лед.

 

23.09.2015 

Николина Згуровска

© Николина Згуровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??