14.03.2005 г., 23:42 ч.

Ледена кралица 

  Поезия
1259 0 3

Защо си толкова далече,
недосегаема във своя свят,
не ме допускаш, пазиш се?...
Нима и аз ще съм ти враг
и на любов ще съм обречен?...
Не казваш нищо, мразиш ме?


Мислите ти как да разчета,
частица своя да открия там
или може би огромен замък?...
Но пак се озовавам тъжен, сам.
Обичаш ли ме без да разбера?
И гасне мъничкият пламък...


Нима не можеш да почувстваш,
че мълчанието ти ме влудява?
Не ми споделяш и ужасно ме боли...
Защо мълчиш, какво ли означава?
И само допирът на твойте устни
прошепва ми: Обичам те. Прости!



14.03.2005 21:35 за Ели

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко хубаво"обречен на любов"!Ех тази любов ,всички сме обречени май...
  • дано да си права, 10х Фабиана
  • Има и ледени принцове, далечни и недосегаеми, при теб има надежда, от теб зависи, дерзай!
Предложения
: ??:??