9.02.2017 г., 13:09 ч.

Лека нощ 

  Поезия » Любовна
496 1 3

Лека нощ ли каза ти!

Исках толкова неща преди това...

 

Забравих да ти кажа...

извини ме!

 

За герой от приказките...

неразказвани преди това!

 

За художника с усмивка...

пътник без душа!

 

За недокоснатите мигове...

изгубени в мъгла!

 

За приятелствата неразбрани...

врата без ключ!

 

Лека нощ!

Хайде, прегърни  ме,

нека сладък е за двама ни сънят!

 

 

 

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??