12.07.2017 г., 16:24 ч.

Летен дъжд 

  Поезия » Любовна
384 0 5

ЛЕТЕН ДЪЖД 
Р.Чакърова 

 

Дъждът нахлу в съня ми като есен 
и плувна в локви лятното ми време. 
Светът замря в геометрично тесен 
квадрат от сълзотворни теореми. 
Пирамидално остри спомени се вляха 
в елипсовидни, стенещи мечти... 
А през нощта звездите заблестяха 
от раните на всички тишини, 
защото тъй заключен си у мене, 
когато нежността ми завали, 
че няма как в стиха си да те взема...
А той е свикнал сам и да боли... 

 

Лондон 12/07/2017 '  13:39

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??