Сънувам лято, слънцето рисува
вълните на морето, без да спре
и изгревът отгоре ме целува,
тъй както сякаш съм и аз море.
Ухае на живот – щастлив и волен,
с криле на чайка съм, летя безспир,
сънят е хубав толкова, че моля
да ми е летен скъп ориентир.
© Милена Френкева Всички права запазени