6.10.2009 г., 16:32 ч.

Летя през времето 

  Поезия
648 0 23

 

 

 

Пълзя по гънките на времето.
Издраскана от ръбчетата
на бодливите и сенчести стрелки.
Стрелки замрели и показващи,
че всичко спряло е...
Че няма вчера, утре, днес.
Просъсква призмата в очите ми.
Изгаря розите, а после всички цветове.
Напукват се от скука дните,
отчаяни, безмълвни с векове.

Червеното от раните изпивам.
Поръсени със болка - бяла сол.
Не са сълзи, а спомени.
Събирам сила и не викам.
Сега сърцето ми единствено крещи.
Разкъсвам тънките конци и здравите.
Съшили сферите, матрици, светове.
Започва да вали. Усещам го.
Летя през времето...
а май съм без криле...


 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??