19.04.2009 г., 23:33 ч.

Липсва 

  Поезия » Друга
553 0 7

Липсва ми...
Нямам идея защо,
за какво, откъде, накъде...
Знам само, че липсва...
Някъде сигурно слисано
гледа през нечии пръсти
(вероятно на малко дете)
търси следа от усмивка,
позната искра-неприкритост.
Липсва... онази разрошена,
нежна бодливост,
вместо нея - наложена
строгост се плиска.
Пораснало вече хлапе.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??